Katalys - orange-figure-13

We doen het samen! Festival op 25 juni

Kom, dan doen we het samen!

Zin in een dag vol inspiratie, nieuwe kennismakingen en interessante workshops om jouw burgerinitiatief, project of idee een boost te geven? Kom, dan doen we het samen!

Het We doen het samen! Festival betekent gezelligheid, praktische tips, inspirerende inzichten én financiële mogelijkheden voor je project of initiatief. Je kunt meedoen met talloze workshops, luisteren naar bijzondere sprekers of kennismaken met verschillende fondsen en organisaties die jouw initiatief een stap verder helpen. Check: www.wedoenhetsamen.nu/programmaTickets
Een kaartje voor het festival kost 10 euro. Daarvoor krijg je naast toegang tot alle workshops en lezingen, ook consumptiemuntjes voor een hapje en een drankje! Check: www.wedoenhetsamen.nu/bestel-kaarten 

Veel van onze partners kopen kaartjes in voor hun achterban. Ben je dus verbonden aan een van onze partners, dan is de kans groot dat je gratis toegang kunt krijgen. Je krijgt dan via een e-mail een promotie code voor die je kunt invullen in de ticketshop.

Inschrijven voor workshops

Je kunt je vooraf inschrijven voor de workshops via de website. Handig, want dan kun je op die manier ook alvast je eigen programma een beetje samenstellen. Het is ook mogelijk om op het festival zelf een plekje te bemachtigen voor de workshops.

Praktisch

Datum & tijd: zaterdag 25 juni – 10.00 uur tot 18.00 uur (deuren open om 9.30 uur)

Locatie: Prodentfabriek Amersfoort

Website: www.wedoenhetsamen.nu

Vragen: info@wedoenhetsamen.nu[mk_padding_divider size=”23″]