Katalys - orange-arrow-08

Workshops en bijeenkomsten

Hoe maak ik een bedrijfsplan of plan van aanpak? Waar vind ik vrijwilligers? Hoe geef ik ons bewonersinitiatief een boost op social media? Welke manieren zijn er om aan geld te komen? Doe mee met de workshops en krijg direct antwoord op jouw vraag tijdens onze workshopweken. Of meld je aan voor een training of kennisbijeenkomst.

Veel tips en inspiratie

Meerdere keren per jaar organiseren we bijeenkomsten – online of op locatie – over onderwerpen waarover je vragen hebt als je samen aan de slag gaat, zoals financiën, vrijwilligerswerving, contact met de gemeente, communicatie en organisatie. Wij bundelen vragen en ervaringen van initiatiefnemers zodat je kunt leren van elkaar en van onze experts. Met de gratis workshops van Katalys blijft je (praktische) kennis up to date. Ook als je nog niet met ons samenwerkt ben je welkom bij de workshops.

Schrijf je in voor de workshopweek in oktober

Pak je agenda erbij en meld je aan! Na je inschrijving ontvang je een uitnodiging per e-mail. Voor de online workshops krijg je een link en uitleg hoe het werkt. Aan welke workshops doe jij mee?