Katalys - orange-figure-13

We doen het samen! Festival gaat volledig online

Festival gaat volledig online

Zaterdag 5 september vindt het We doen het samen! Festival plaats. Maar omdat het coronavirus nog niet weg is en we iedereen graag met een veilig gevoel het festival willen laten beleven, gaat het festival online en kun je dit gratis bijwonen.

Gelukkig kun je online net zoveel kennis en inspiratie opdoen en nieuwe mensen ontmoeten! We trappen het festival om 10.00 uur af met een geweldig leuk programma, waarbij sprekers als Peter Heerschop, Rocky Hehakaija en Joris Luyendijk je meenemen in hun boeiende verhalen.

Verder kun je zelf kiezen welke plenaire sessie je wilt volgen, over bijvoorbeeld burgerinitiatieven in tijden van corona of het gesprek in het politiek café. Om 13.00 uur sluiten we het gezamenlijke gedeelte af, maar om 16.00 uur kun je meegenieten van de spannende uitreiking van Kern met Pit!

Online workshops van 9-11 september

En dan is het festival nog niet voorbij. Want in de week erna, van 9 t/m 11 september, kun je dagelijks ontbijt-, lunch-, en avondworkshops volgen, gewoon vanachter je computer. Bijna alle workshops die op het festival geprogrammeerd stonden, kun je online bijwonen. De inschrijving hiervoor start binnenkort.

Kaartje gekocht? Geld terug!

Heb je een kaartje gekocht voor het festival? Dan krijg je je geld terug. Je ontvangt binnenkort een mail via Eventbrite hierover.

WDHS Festival online

  • Het festival vindt zaterdag 5 september volledig online plaats
  • Er zijn géén publieke festiviteiten in de Prodentfabriek in Amersfoort
  • Je kunt het festival en de workshops gratis online bijwonen
  • Als je een kaartje hebt gekocht, krijg je je geld terug. Je ontvangt hierover een e-mail via Eventbrite.
  • Alle eerdere inschrijvingen voor de workshops komen te vervallen: je krijgt binnenkort bericht hoe je je (opnieuw) kunt inschrijven
  • De festival app wordt voor deze editie niet meer gebruikt
  • Alle informatie over het programma en het inschrijven voor de workshops vind je (binnenkort) hier op de site.

Meer info
Datum & tijd: zaterdag 5 september 2020 – 10.00 uur tot 18.00 uur