Katalys - orange-figure-13

Vacature: Project- en communicatie assistent Kern met Pit en Artcadia

KNHM foundation adviseert burgers die initiatief nemen om hun wijk, dorp of stad te verbeteren. Jaarlijks begeleiden 150 vrijwillige KNHM-adviseurs en 200 Arcadis-medewerkers zo’n 300 bewonersinitiatieven. Zij helpen initiatiefnemers bij bijvoorbeeld het opstellen van een concreet projectplan of businessmodel. En zij brengen initiatiefnemers met elkaar en met relevante netwerken in contact. Ook organiseren zij  kennisworkshops. KNHM foundation voert een aantal programma’s uit, zoals KNHM Advies, KNHM Participaties, Kern met Pit, Artcadia en Arcadis-KNHM MVO programma. Het KNHM bureau coördineert de activiteiten.

Wat vragen wij?

We bieden je de kans om in een maatschappelijk speelveld ervaring op te bouwen. Mogelijk is deze functie een eerste loopbaanstap waarin jij je talenten verder kunt ontwikkelen en actief kunt bijdragen aan een vitale samenleving met sterke bewonersinitiatieven. Je hebt hbo werk- en denkniveau, steekt graag de handen uit de mouwen en kunt de juiste prioriteiten stellen om je gevarieerde takenpakket met succes uit te voeren. Organiseren, overzichten opstellen en plannen kun je als geen ander. Je hebt ervaring met Excel, Adobe Creative Cloud voor foto- en videobewerking, websitebeheer en social mediaproductie. Je legt gemakkelijk contact met verschillende partijen en je weet KNHM foundation en Arcadis goed te profileren. Je bent klantgericht, flexibel, proactief en een echte teamplayer. Vanzelfsprekend ben je communicatief ingesteld, enthousiast en beheers je de Nederlandse taal uitstekend. En je beschikt over een rijbewijs.

Wat bieden wij?

 Wij bieden een afwisselende een inspirerende werkomgeving. KNHM foundation is professioneel, de sfeer is informeel. Je komt enthousiaste en inspirerende mensen tegen, waar jouw inbreng ertoe doet en je bijdraagt aan maatschappelijke impact. Je krijgt de vrijheid om je taken zelfstandig in te vullen. Je komt in dienst van KNHM foundation met een contract voor bepaalde tijd. De standplaats is Arnhem. We werken hybride. KNHM foundation is aandeelhouder van Arcadis NV en volgt de arbeidsvoorwaarden conform de cao van Arcadis Nederland BV.

Heb je vragen?

Voor nadere informatie over de procedure kun je contact opnemen met Aron Kelderman, campus recruiter van Arcadis, via telefoonnummer 06 1190 8932.

Voor inhoudelijke informatie over de baan kun je contact opnemen met Margje van Spaendonck (KNHM foundation), via telefoonnummer 06 1443 7867.

Sluitingsdatum voor deze vacature is zondag 3 april 2022. De eerste selectiegesprekken vinden plaats op maandag 11 en dinsdag 12 april.