Katalys - orange-figure-13

Stem op jouw favoriete filmpje!

Stem op jouw favoriete filmpje in de Artcadia finale 

Stel je voor, je leeft in het jaar 2080. De stad, zoals je die in het begin van de 21e eeuw kende, bestaat niet meer. Hoe leven we met elkaar? Hoe ziet ons vervoer eruit? Hoe gaan we om met de ruimte, water en ons milieu? In onze kunst- en techniekwedstrijd voor jongeren bedenken scholieren in 2 havo/vwo de oplossingen daarvoor.

[mk_padding_divider size=”20″]Woensdag 21 april vindt de finale van Artcadia plaats. Deze keer niet in het Evoluon in Eindhoven maar online. De 12 finalisten hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om hun idee voor de stad van de toekomst om te zetten in een creatief filmpje. De jury zal tijdens de finale op 21 april bepalen welk idee het beste is. Maar: ook jouw mening telt en er kan nu gestemd worden voor de extra publieksprijs voor het beste filmpje!

Alle filmpjes en de uitwerkingen van de finalisten zijn te vinden op www.artcadia.nl/Finale/finalisten+2020-2021 of de Youtube playlist. Stem op jouw favoriet via dit formulier. Wie weet winnen zij dan de publieksprijs voor het beste filmpje op 21 april tijdens de finale.Volg de finale live

De Artcadiafinale wordt op 21 april om 15.30 live uitgezonden vanaf de Koude Kermis op vliegbasis Soeterberg. Je kunt de livestream volgen via www.artcadia.nl. De presentatie is in handen van acteur Jard Struik.

In de jury neemt niet alleen Gert Kroon, CEO Arcadis Nederland plaats, maar ook Tamara Bos scenario- en kinderboekenschrijfster (bekend van films als Waar is het paard van Sinterklaas? en Kapsalon Romy), Maria Westerbos, directeur van Plastic Soup Foundation en Mark de Graaf, lector Interaction Design aan Fontys Hogeschool.

Zij bepalen uiteindelijk welke school het beste idee voor de stad van de toekomst heeft en er met de hoofdprijs vandoor gaat: Een geheel verzorgde reis voor 10 leerlingen en 2 docenten naar Vlieland! Daarnaast wordt er een tweede en derde prijs uitgereikt en dus de extra publieksprijs voor het beste filmpje.

Breng dus nu je stem uit! En blijf op de hoogte van de winnaars via www.artcadia.nl