Katalys - orange-figure-13

Nagenieten van Kern met Pit

In een jaar dat op zijn minst bijzonder genoemd mag worden, is het honderden buurtprojecten toch gelukt om hun droom voor de buurt te realiseren. Ook zijn tijdens de Kern met Pit dag op zaterdag 23 januari, weer 150 nieuwe projecten van start gegaan. In het Kern met Pit magazine kun je nog even nagenieten van alle festiviteiten afgelopen week!

Normaal gesproken vieren we alle resultaten én verwelkomen we de nieuwe projecten tijdens de Kern met Pit dag. In het hele land organiseren de provinciale teams dan een feestelijke bijeenkomst waar alles uit de kast wordt getrokken om alle initiatieven in het zonnetje te zetten. Dit keer moest dat door corona helaas anders, maar wat blijkt? Er zijn gewoon weer geweldig mooie dagen van gemaakt!

Online, digitaal, zoom meetings, livestreams, lakeien op bezoek, taarten langsbrengen, gedichten maken, complete serenades: het was een plezier om naar te kijken en te luisteren. De organisatoren van Kern met Pit hebben geprobeerd al die bijzondere momenten samen te vatten in dit magazine.

Klik om het magazine te openen…