Katalys - orange-figure-13

Leer je buurthuis verduurzamen met de kennissessies van WarmteBoost

Willen jullie aan de slag met het verduurzamen van jullie ontmoetingsplek zoals een buurt-/dorpshuis? Weten jullie niet precies waar te beginnen? Kom dan naar een van de kennissessies ‘Verduurzaam je ontmoetingsplek’ verspreid over Nederland.

Met handige werkboeken kun jij je locatie in beeld brengen en je eigen plan van aanpak ontwikkelen. Tijdens de bijeenkomst krijg je uitleg over de werkboeken door experts van Arcadis. Ook gaan we oefenen, zodat je hiermee voor je eigen buurt- of dorpshuis aan de slag kunt. Adviseurs van Katalys kunnen je hierbij helpen.

De kennissessie is van 16:00 tot 20:00. Natuurlijk zorgen we ook voor een maaltijd. De sessies zijn op de onderstaande plekken. Aanmelden kan via de links naar de locatie van jouw keuze.

Introductie en een rondleiding

Op de plekken waar we de kennissessies organiseren hebben de besturen van de ontmoetingsplekken al flinke stappen gezet op het gebied van het verduurzamen van het pand. Laat je inspireren.

Uitleg WarmteBoost werkboeken

Hoe gebruik je deze handige werkboeken die je stap voor stap meenemen in het verduurzamingsproces. Ook krijg je praktische tips.

Aan de slag met jouw plan op maat

Na de uitleg ga je zelf aan de slag met het uitwerken van je eigen plan op maat voor jouw ontmoetingsplek. Geen pand is hetzelfde, vandaar een plan op maat voor elke plek.

En nu verder

We geven tips over vervolgstappen, mogelijkheden tot financiering en de mogelijkheden voor ondersteuning om de gemaakte plannen ook uit te voeren.
Kortom, willen jullie stappen zetten met het verduurzamen van jullie ontmoetingsplek en is het lastig om hiermee te beginnen? Dan is deze kennissessie echt iets voor jou.

WarmteBoost is een initiatief van het Postcode Loterij Buurtfonds, Katalys, LSA Bewoners, Oranje Fonds en de Landelijke Vereniging voor Kleine Kernen (LVKK) en wordt mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij.

Dit item is gepubliceerd op 22 december 2023.