Katalys - orange-figure-13

Goed idee voor je buurt? Doe mee met Kern met Pit!

Van moestuinen en dorpsfeesten, tot aan wijkpleinen en theatervoorstellingen; Kern met Pit ondersteunt mensen met dromen voor hun buurt met gratis kennis, advies en een groot netwerk. Is het idee binnen een jaar uitgevoerd? Dan krijg je 1000 euro voor jullie initiatief én maak je kans op de Gouden Pit ter waarde van 3000 euro. De inschrijving voor Kern met Pit 2022 is nog geopend!

Kern met Pit helpt al meer dan 45 jaar burgerinitiatieven; van buurtmoestuin en beweegroute tot repaircafé en speeltuin. Je krijgt een eigen adviseur, workshops, evenementen en gratis advies  van ingenieursbureau Arcadis. Lukt het jou om samen met je buurtgenoten het project binnen één jaar te realiseren? Wat geweldig! Dan krijgen jullie 1000 euro én het predicaat Kern met Pit!

Meedoen

Heb jij ook een goed idee? Kan jouw buurt wel wat pit gebruiken? Dan is het tijd voor actie! Schrijf je in voor Kern met Pit 2023. Het aanmelden van projecten kan tot 10 november via www.kernmetpit.nl. De verwachting is dat meer dan 200 initiatieven zich gaan inschrijven. De deelnemers zijn verspreid over heel Nederland. Van dorp tot stad, van krimpgemeente tot de Randstad: Kern met Pit is er voor iedereen met een goed idee voor zijn buurt.