Katalys - orange-figure-13

Online Workshop Meer bereiken in dezelfde tijd (voltooid) 

De workshopweek van oktober is al geweest. We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring van deze workshop. Help je ons de workshops constant te verbeteren? In december houden we de volgende workshopweek. Houd onze website in de gaten, want binnenkort kun jij je hiervoor inschrijven.

Tijdens deze online workshop ontvang je niet alleen praktische tips over het optimaliseren van jouw eigen tijdmanagement, maar ook hoe je dit kunt toepassen op team- en initiatiefniveau. Bovendien krijg je de gelegenheid om zelf te oefenen met het Work Breakdown Structure-model. Meld je nu aan en neem de controle over jouw tijd!

Online workshop | Maandag 9 okt. | 19:30 – 21:00 (voltooid)

Deze workshop is inmiddels vol. Je kunt je nog wel inschrijven voor een andere workshop, bijvoorbeeld voor Filmpje maken of Kleinschalige wooninitiatieven.

Workshops en bijeenkomsten

Hoe maak ik een bedrijfsplan of plan van aanpak? Waar vind ik vrijwilligers? Hoe geef ik ons bewonersinitiatief een boost op social media? Welke manieren zijn er om aan geld te komen? Doe mee met de workshops en krijg direct antwoord op jouw vraag tijdens onze workshopweken.