Katalys - orange-figure-13

Fondsenplein Limburg voor bewonersinitiatieven

Ben je bezig met het realiseren van een ontmoetingsplek? Wil je met buurtbewoners een huiskamerproject opzetten? Krijgt het speelpleintje bij jullie in de wijk een opknapbeurt? Of ben je bezig met een ander initiatief dat de leefbaarheid van je dorp, buurt of wijk ten goede komt en ben je hiervoor op zoek naar financiële middelen? Kom dan 11 juni naar Roermond.

Op het fondsenplein kom je persoonlijk in contact met vertegenwoordigers van diverse landelijke en regionale fondsen en andere financieringsmogelijkheden. Er is alle gelegenheid om in een-op-een gesprekken specifieke vragen te kunnen stellen. Daarnaast is er een markt en worden er presentaties gegeven waarin je tips krijgt hoe je jouw initiatief op een slimme manier gefinancierd krijgt.

Fondsenplein | Dinsdag 11 juni | 18:00 – 21:00

Locatie: gemeenschapshuis De Donderie, Roermond

Katalys, VKKL, Burgerkracht en Spil in de Wijk organiseren gezamenlijk een fondsenplein voor bewonersinitiatieven op dinsdagavond 11 juni in Limburg.

Wil je ervaringen delen en jullie initiatief verder op weg helpen? Zet de datum vast in je agenda. Binnenkort kun jij je hier inschrijven voor deze avond.

Dit item is gepubliceerd op 26 maart 2024

Workshops en bijeenkomsten

Hoe maak ik een bedrijfsplan of plan van aanpak? Waar vind ik vrijwilligers? Hoe geef ik ons bewonersinitiatief een boost op social media? Welke manieren zijn er om aan geld te komen? Doe mee met de workshops en krijg direct antwoord op jouw vraag tijdens onze workshopweken.