Katalys - orange-figure-13

We doen het samen! Festival verzet naar later dit jaar

De organisatie van het We doen het samen! Festival heeft besloten het evenement op 28 maart 2020 in Amersfoort te verplaatsen naar een latere datum. Verschillende bezoekers en vrijwilligers hebben aangegeven vanwege het coronavirus liever niet naar het festival te komen.

We zijn ermee bekend dat het RIVM en daarmee ook de gemeente Amersfoort op dit moment geen aanleiding zien om evenementen in de regio Utrecht af te zeggen. De festivalorganisatie neemt de individuele afwegingen van bezoekers en vrijwilligers serieus. Daarom verplaatsen wij het evenement naar een latere datum.

De festivalorganisatie zet alles op alles om een geweldig festival neer te zetten later dit jaar! Wij verwachten dat september een goede periode is. Een bericht hierover volgt zo snel mogelijk.

FAQ’s

Blijft mijn ticket (betaald of vrijkaart) geldig voor de nieuwe datum?
Ja, je ticket blijft geldig. Je hoeft dus geen nieuw ticket aan te schaffen.

Ik heb een ticket gekocht en wil mijn geld terug. Kan dat?
Ja, dat kan. Stuur een mail naar info@wedoenhetsamen.nu met daarin je naam, mailadres en het bestelnummer.

Ik heb een vrijkaart gekregen vanuit een van de partners van het festival. Blijft deze ook geldig?
Ja, alle tickets (betaalde en vrijkaarten) blijven gewoon geldig. Je hoeft dus niets te doen.

Wanneer wordt de nieuwe datum bekendgemaakt?
De organisatie probeert het festival te verzetten naar begin september. Zodra de datum definitief is, melden we dit op de site en de social media kanalen en sturen we een e-mail naar iedereen die een kaartje heeft besteld.

Verandert de locatie van het festival?
Nee, de locatie blijft de Prodentfabriek in Amersfoort.

Verandert het programma door het verzetten naar een nieuwe datum?
Het is niet zeker dat alle workshopleiders en sprekers ook kunnen op de nieuwe datum. Dat is de organisatie nu aan het uitzoeken en aan het regelen. Houd de site en de app in de gaten voor de laatste informatie over het programma.

Ik heb mij al ingeschreven voor de workshops. Blijft deze inschrijving geldig?
Nee. Het hele programma moeten we opnieuw organiseren, omdat niet zeker is dat alle workshopleiders en sprekers ook kunnen op de nieuwe datum. Zodra het nieuwe programma bekend is, kun je je opnieuw inschrijven in de festival-app.

Wat gebeurt er nu met de uitreikingen van de Nationale Vrijwilligersprijzen en Kern met Pit?
De organisaties Vereniging NOV/Nationale Vrijwilligersprijzen en KNHM/Kern met Pit nemen hiervoor contact op met alle deelnemers van zowel de Nationale Vrijwilligersprijzen als Kern met Pit. Heb je hierover vragen, dan kun je bij je contactpersoon terecht van deze organisaties.

Ik heb mij opgegeven voor Donatie op Locatie, wat gebeurt er nu?
Het VSBfonds neemt hierover zo snel mogelijk contact met je op.

Ik geef een workshop op het festival, ben een spreker, standhouder of leverancier, wat gebeurt er nu?
Er wordt zo snel mogelijk met alle betrokkenen contact opgenomen over het verzetten van het festival. Dit gebeurt door je eigen contactpersoon van het festival.

Staat je vraag er niet bij? Stuur dan een mail naar info@wedoenhetsamen.nu. We proberen alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.