Katalys - orange-figure-13

Vacature: projectassistent Artcadia en Kern met pit

Wat ga je doen?

De projectassistent organiseert samen met de coördinator de programma’s Artcadia en Kern met Pit. ‘Artcadia, Imagine your future’ is een wedstrijd op het snijvlak van kunst en techniek. De wedstrijd is speciaal voor leerlingen van HAVO/VWO 2 en laat jongeren zien én ervaren hoe mateloos boeiend de wereld van techniek kan zijnen hoe zij hun leefomgeving kunnen vormgeven. Jaarlijks nemen circa 130 scholen in Nederland en België deel. Naast KNHM foundation en Arcadis zijn bedrijven als Canon, Shell, Ultimaker en Railcenter actief betrokken. Samen met de coördinator houd je de wedstrijd inhoudelijk up-to-date, werf je scholen, stel je lespakketten samen en organiseer je schoolbezoeken. Ook bezoek je zelf scholen die zich ingeschreven hebben en leg je uit wat Artcadia is. Je draagt zorg voor het tijdig uploaden van inschrijvingen en projecten en houdt de website up-to-date. Via social media geef je extra aandacht aan Artcadia. Voor de 12 gekozen finalisten mede-organiseer je de finale in april en je staat hen bij met raad en daad.

Via Kern met Pit daagt KNHM foundation bewonersgroepen uit om hun idee voor de buurt binnen een jaar te realiseren. Jaarlijks schrijven circa 300 initiatieven zich in waarvan er 150 kunnen deelnemen. Gedurende het uitvoeringsjaar sta je samen met de coördinator klaar voor de deelnemers. Je voorziet hen van de nodige informatie, organiseert workshops en bijeenkomsten, houdt de website bij en beantwoordt vragen. Ook heb je contact met de verschillende KNHM adviesteams, partnerorganisaties, media, overheden en fondsen.

Waar kom je te werken?

KNHM foundation adviseert burgers die hun wijk, dorp of stad willen verbeteren. Jaarlijks begeleiden 200 KNHM-adviseurs en 200 Arcadis-medewerkers zo’n 300 maatschappelijke initiatieven. Zij helpen initiatiefnemers bijvoorbeeld bij het opstellen van een concreet projectplan of businessmodel, organiseren kennisworkshops en brengen initiatiefnemers in contact met elkaar en met relevante netwerken. KNHM foundation voert een aantal programma’s uit, zoals KNHM Advies, KNHM Participaties, Kern met Pit, Artcadia en Arcadis-KNHM MVO programma. Het KNHM bureau coördineert de activiteiten.

De standplaats voor deze functie is Arnhem.

Wat vragen wij?

We bieden je de kans om in een maatschappelijk speelveld ervaring op te bouwen. Mogelijk is deze functie een eerste loopbaanstap waarin jij je talenten verder kunt ontwikkelen en actief kunt bijdragen aan maatschappij. Je hebt hbo werk- en denkniveau, steekt graag de handen uit de mouwen en kan de juiste prioriteiten stellen om je gevarieerde takenpakket met succes uit te voeren. Organiseren en plannen kun je als geen ander. Online media bijhouden, redigeren en overzichten opstellen (website, facebook, twitter, excel, etc.) vind je leuk en gaat je gemakkelijk af. Je legt gemakkelijk contact met verschillende partijen en je weet KNHM foundation en Arcadis goed te profileren. Je bent klantgericht, flexibel en proactief. Vanzelfsprekend ben je communicatief ingesteld en beheers je de Nederlandse taal uitstekend.

Wat bieden wij je?

Wij bieden een afwisselende een inspirerende werkomgeving. KNHM foundation is professioneel, de sfeer is informeel. Je komt enthousiaste en inspirerende mensen tegen, waar jouw expertise ertoe doet en je bijdraagt aan maatschappelijke impact. Je krijgt de vrijheid om je taken zelfstandig in te vullen. Je komt in dienst van KNHM met een contract voor bepaalde tijd. Gezien de relatie tussen Arcadis en KNHM heb je als Arcadis-medewerker een terugkeergarantie na beëindiging van dit tijdelijke contract. KNHM is aandeelhouder van Arcadis NV en volgt de arbeidsvoorwaarden en de beloningsstructuur van Arcadis Nederland BV.

De sluitingsdatum van de vacature is 3 juni a.s. om 9.00 uur.

Heb je vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Raïscha O’Prinsen, campus recruiter, via telefoonnummer 06 5073 6808.

Voor inhoudelijke informatie van de baan kun je contact opnemen met Margje van Spaendonck (KNHM), via telefoonnummer 06 1443 7867.