Katalys - orange-figure-13

Festival verplaatst naar 25 juni 2022

We doen het samen! Festival verplaatst naar 25 juni 2022

Terwijl we eerder dachten dat het mogelijk moest zijn om in april 2022 weer een fysiek festival te organiseren, heeft corona ons alweer ingehaald. Want met de huidige (en wellicht toekomstige) maatregelen lijkt ook april nog te vroeg om er zeker van te zijn dat we elkaar live kunnen ontmoeten. En dat is wat we zo graag weer willen: elkaar zien, ontmoeten en inspireren! 

Daarom hebben de organiserende partners van het festival besloten het We doen het samen! Festival door te schuiven naar zaterdag 25 juni 2022. In de zomer is er meer mogelijk om activiteiten buiten te laten plaatsvinden en lijkt corona iets minder grip op de maatschappij te hebben.

Voor in je agenda: zaterdag 25 juni 2022

Had je het festival al in je agenda gezet? Zet dan een streep door 9 april 2022 en omcirkel zaterdag 25 juni 2022 als dé dag waarop alle burgerinitiatieven in Nederland in het zonnetje worden gezet!

Tot die tijd blijven we je natuurlijk via de website informeren en inspireren over de talloze (online) workshops, bijeenkomsten en mogelijkheden voor mooie sociale initiatieven, projecten en ondernemingen.