Katalys - orange-figure-13

30 maart: We Doen het samen! Festival

Zin in een dag vol inspiratie, nieuwe kennismakingen en interessante workshops om jouw burgerinitiatief, project of idee een boost te geven? Kom, dan doen we het samen!

Door het zichtbaar maken van initiatieven van actieve bewoners, kunnen we elkaar inspireren en aanmoedigen om samen te werken aan een nieuwe samenleving. Tijdens het We doen het samen! Festival willen alle partners actief burgerschap stimuleren en het succes van vele lokale initiatieven in héél Nederland laten zien en vieren.

Het We Doen het samen! Festival betekent gezelligheid, praktische tips, inzichten en financiële mogelijkheden voor je project of initiatief. Met workshops, het DOENlab, De Academie van de Straat en het gezellige Buurtplein. Ook vindt tijdens het festival de uitreiking plaats van Kern met Pit en kun je ter plekke je project pitchen bij Donatie op Locatie. Op dit moment zijn we nog druk bezig om een mooi programma samen te stellen. Eind januari kun je al wel kaartjes bestellen en in februari hopen we het programma helemaal rond te hebben.

Praktisch

Datum & tijd: zaterdag 30 maart 2019 – 10.00 uur tot 17.00 uur

Locatie: Prodentfabriek Amersfoort

Website: www.wedoenhetsamen.nu

Vragen: info@wedoenhetsamen.nu