Katalys - orange-figure-13

Nieuw logo Kern met Pit

Vanaf zaterdag 23 januari 2020 neemt Kern met Pit afscheid van haar oude logo. In 2009 ontwierp kunstenaar Jean Paul Marsman het kenmerkende icoon met daarin het rode hart en de felle kleuren.

Omdat het logo ook op de predicaten staat van menig buurtproject in Nederland, is lang gezocht naar een goede en moderne vervanger die net zo in het oog springt. Uiteindelijk heeft Studio Boot een ontwerp gemaakt dat eer doet aan alles waar Kern met Pit voor staat: met elkaar dromen realiseren voor je eigen buurt.

Kern met Pit dag

Zaterdag 23 januari vindt de jaarlijkse Kern met Pit dag plaats. Dit is zowel de startdag voor alle nieuwe projecten die aan hun Kern met Pit jaar beginnen als de dag dat de predicaten Kern met Pit en 1.000 euro worden uitgereikt aan de projecten die in hun doelen afgelopen jaar hebben gerealiseerd.

Ook wordt in elke provincie de provinciale trofeewinnaar bekendgemaakt. Bijna 100 projecten hebben ondanks de coronacrisis toch hun dromen voor de buurt gerealiseerd dit jaar en meer dan 150 projecten starten dit jaar met hun uitdaging.

Kijk voor meer informatie op www.kernmetpit.nl

Het nieuwe logo van Kern met Pit