Snel kennismaken met Lean voor managers

In één dagdeel begrijpen wat Lean voor uw bedrijf en voor uw klanten kan betekenen. Als manager bent dan in staat om te beslissen of u de vruchten van lean productie wilt plukken. Belangrijkste benefits van Lean zijn: sneller, beter, klantgerichter en goedkoper werken. Hoe dat kan, daar gaat het in deze sessie om.

WHW team in Lean game

Wat gaan we doen:
Arie Kleingeld van Katalys neemt u mee in de wereld van Lean productie en Lean dienstverlening. U maakt kennis met Lean als methode en toolbox, het voortdurend verbeteren met Lean en Lean als filosofie. Vanuit een management perspectief wordt gekeken naar het toepassen van Lean in het bedrijf en hoe de vruchten daarvan te plukken op de werkvloer samen met de medewerkers.

Direct toepasbare tools en inzichten komen aan bod en worden zichtbaar en voelbaar gemaakt in een aansprekende game. Onderwerpen zijn o.a:
– hoe een efficiënte werkplaats in te richten,
– wat verspillingen zijn en
– hoe een proces sneller te laten produceren zonder harder te werken.
Verbeteren van de bedrijfsprocessen is leuk en levert veel op. Na deze sessie ziet u gegarandeerd kansen om zaken te verbeteren.

Praktische insteek:
Snel kennismaken met Lean voor management kan b.v. in een ‘pizza sessie’. Om 16:00 uur starten, pizza tussendoor en eindigen rond 20:00 of zo lang u nog wenst door te praten. Kortom: in een korte tijd veel kennis opdoen waarbij (ook d.m.v. de game) het helpen van de klant en plezier in verbeteren voorop staat.

Snel en op een leuke manier iets van Lean te weten komen, neem dan meteen contact op.

Lean-Vier-het-succes-Klein-1024x574