Over Katalys

Katalys is gespecialiseerd in het invoeren van procesverbeteringen in MKB-bedrijven, met behulp van Lean. Kern is de overtuiging en het vertrouwen dat verbeteren van een bedrijfsresultaat altijd mogelijk is door kwaliteit te verhogen en tegelijk kosten te verlagen. Dat proberen we in een goede samenwerking zo eenvoudig en zo snel mogelijk te bereiken. Ingewikkelde trajecten worden niet opgestart als dat niet nodig is.

Katalysator
De naam Katalys komt van Katalysator. Een katalysator is van oorsprong een stof die een gewenst proces of reactie versnelt. Vaak is er maar weinig van nodig om het resultaat te bereiken. Of het nu gaat processen als bevoorraden van winkels, callcenterwerk, zorgprocessen, nauwkeurig produceren of het verhogen van de klanttevredenheid en het bedrijfsresultaat, Katalys kan helpen om efficiënter en beter te werken waarbij kwaliteit stijgt en kosten worden verlaagd. Het kan! En de mensen van het bedrijf doen mee in het traject.

18 Jaar ervaring in procesverbetering
Katalys is gebouwd op 18 jaar ervaring in verbeteren. Eigenaar Arie Kleingeld kent het klappen van de zweep. Katalys is actief op de volgende werkvelden:

  • Invoeren van Lean in een MKB bedrijf
  • Introduceren van een manier van werken waarbij continue verbetering centraal staat
  • In kaart brengen van knelpunten in de huidige processen in de organisatie(onderdelen) en het helpen oplossen daarvan
  • Klanttevredenheid verhogen, terwijl kosten worden verlaagd
  • Vertalen van langere termijn (strategische) doelstellingen van een organisatie naar concrete acties in het nu

Arie Kleingeld, eigenaar van Katalys, maakt deel uit van een groot netwerk van Lean en Six Sigma professionals. Hij is tevens voorzitter van de beroepsvereniging Lean Six Sigma Nederland.

Over Arie Kleingeld

Mijn naam is Arie Kleingeld. Ik ben ervan overtuigd dat we bedrijfsprocessen altijd kunnen verbeteren. Ik geloof in het enthousiast aangaan van die uitdaging en het succes. Ik breng training en advisering op zo’n manier dat het voor u  en uw medewerkers een plezier om mee te werken.

Met slimme training toegepast op uw situatie en enthousiaste hulp bij het gebruik van de getrainde kennis biedt Katalys een pakket wat de gewenste verbetering waar maakt. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de Lean methodiek aangevuld met Six Sigma tools.

Als u denkt dat het met uw bedrijf beter kan, en dat u daarmee meer klanten enthousiast kunt maken, Arie Kleingeld van Katalys helpt u dit ook daadwerkelijk te realiseren.

Arie W. Kleingeld MSc
Ervaren Lean Six Sigma Consultant
en Master Black Belt

Meer weten of gewoon eens praten over dit onderwerp? Neem contact op.

Linkedin: www.linkedin.com/in/ariekleingeld
E-mail: arie.kleingeld@katalys.nl
Tel: 06 – 222 06 881

Arie is een gepassioneerd trainer, met verve vertelt hij over zijn ervaringen en verworven inzichten in de de industrie en de dienstensector. Leuk is ook zijn Rotterdamse ‘way of working’. Hands on, met de nodige humor.

Arie is een hele fijne trainer, hij heeft enorm veel praktijkervaring, wat tot uiting komt tijdens de cursus. Hierdoor gaat de theorie leven.

Ik heb veel kennis vergaard tijdens de Greenbelt Training. De trainer was een topper die alles zo vaak en zo duidelijk mogelijk probeerde uit te leggen.